Magasnyomású mosók

Ház körüli takarítás játszi könnyedséggel

 

Miért is ne! A Nilfisk magasnyomású mosói készen állnak a feladat megoldására.

Ismerkedjen meg a Nilfisk háztartási magasnyomású mosók széles termékpalettájával


A COMPACT sorozat tökéletes választás, ha Önnek egy kis magasnyomású mosóra van szüksége az általános tisztítási feladatok elvégzéséhez. A C 120 modellek robosztus és hatékony gépek 120 bar-os teljesítménnyel. Tökéletes a kisebb háztartási és járműtisztításhoz. Az álló dizájn és a széles kerekek nagy mobilitást adnak a berendezéseknek. Továbbá, egy tartóhorog segítségével falraszerelhető, így helyet takaríthat meg.


Az EXCELLENT sorozat a középső tartomány. A vadonatúj Excellent sorozatot mindenféle tisztítási igényre tervezték. Magas rugalmasság, ergonómikus kivitel, kombinálva a kitűnő teljesítménnyel és gyakorlati jellemzőkkel. Ez a erőteljes magasnyomású mosó megoldja minden ház körüli és járműtisztítási feladatát. Minden Excellent berendezést teleszkópos fogantyúval szereltek fel a könnyű tárolás érdekében. A tisztítás akkor is lehetséges, amikor a bernedezés a falon lóg, lecsökkentve ezzel is a gép munkához való előkészítését, és elpakolását a munkavégzés után.


A PRO sorozat a Nilfisk magasnyomású mosók prémium sorozata. Ergonómia és kényelem egy erőteljes dizájnban, kiemelkedő teljesítménnyel, ami alkalmas nagyobb ház körüli és félprofesszionális feladatok ellátására. Hogy extra erőt és biztonságot nyújtsanak, a Pro berendezéseket a következőkkel szerelték fel: Superflex acélbetétes tömlő, réz cilinderfej és fémszivattyú.


Keresés pontosítása